Välkommen till Väsby Lås & Larm

Välkommen till Väsby Lås & Larm AB!

Väsby har under en längre tid saknat en låssmed och vi kommer därför nu genom Väsby Lås & Larm AB att erbjuda högkvalitativa säkerhetsprodukter och kompletta, förebyggande säkerhetslösningar till både privatpersoner och företag utifrån aktuella bransch-, myndighets- och försäkringskrav.

Vi på Väsby Lås & Larm AB har bred kunskap inom säkerhet och har drivit eget och varit anställda inom branschen i många år. Vi innehar Mästarbrev och Gesällbrev samt en behörig ingenjör för inbrottslarm.

Vi erbjuder projektering, installation samt service av lås och säkerhetssystem och vi hjälper dig med helhetslösningar inom passersystem, lås, inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning och trådlösa nätverk.

I vår nya butik på Dragonvägen 104 finns allt som brukar finnas hos en låssmed och mycket mer därtill. Här finner du marknadsledande lås och låssystem samt värdeförvaring och vi hjäper dig med tillverkning av nycklar och cylindrar samt reparationer och låsöppningar. Vi säljer även produkter för larminstallationer, passagesystem, kameraövervakning och trådlösa nätverk.

Välkommen att kontakta oss för offert på ditt säkerhetsbehov!

Tele – 08-551 157 30 | Mail – info@vasbylas.se | Följ oss på Facebook

 

Vi hittar nyckeln till den bästa lösningen för just dig. Inget jobb är för stort för oss. Kunden i fokus!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *