26 oktober, 2015

Tjänster & Betalningsinformation

.

.

Väsby Lås & Larm AB erbjuder högkvalitativa säkerhetsprodukter och kompletta, förebyggande säkerhetslösningar till både privatpersoner och företag utifrån aktuella bransch-, myndighets- och försäkringskrav.

.

Vi på Väsby Lås & Larm AB har bred kunskap inom säkerhet och har drivit eget och varit anställda inom branschen i många år. Vi innehar Mästarbrev och Gesällbrev.

Vi erbjuder projektering, installation samt service av lås och säkerhetssystem och vi hjälper dig med helhetslösningar inom passersystem, lås, inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning och trådlösa nätverk.

.
I vår nya butik på Dragonvägen 104 finns allt som brukar finnas hos en låssmed och mycket mer därtill. Här finner du marknadsledande lås och låssystem samt värdeförvaring och vi hjälper dig med tillverkning av nycklar och cylindrar samt reparationer och låsöppningar. Vi säljer även produkter för larminstallationer, passagesystem, kameraövervakning och trådlösa nätverk.

Våra tjänster:

Låssystem
Vi arbetar med de ledande låstillverkarna som t.ex ASSA, EVVA, Dorma, Kaba, iLOQ m.fl. och hjälper er att välja de bästa låssystemen för just ert behov.

Passagesystem
Vi levererar passagesystem från Axema, Aptus, RCO och Solid som erbjuder lätthanterliga kortläsare för enkel passage utan försämrad säkerhet. Korten har en stor fördel gentemot traditionella nycklar eftersom de både går att tidstyra och spärra samt att de även ger full kontroll över vem som har tillträde.

Inbrottslarm
Ett inbrottslarm från t.ex Teletec, Siemens och Galaxy hjälper både till att avskräcka inbrottsförsök samt avbryta pågående inbrott med hjälp av sirener och blixtljus. Larmen går att koppla till larmcentral som skickar ut vaktpersonal vid behov. Vi gör en analys av ert säkerhetsbehov och tar fram en komplett säkerhetsanläggning som passar er antingen ni är privatperson eller företag. Vi erbjuder även brandlarm och utrymningslarm.

Kameraövervakning & Trådlösa nätverk
Vi jobbar med datoriserade kamerasystem/CCTV från bland andra Samsung, Sony, Hikvision m.fl som ger dig enkel kontroll och en tryggare miljö. I ett företag eller i en butiksmiljö kan ett övervakningssystem minska brott men även dokumentera händelseförlopp och underlätta identifiering vid brottsmisstanke. Vi erbjuder även trådlösa nätverk från Winther Wireless.

Välkommen att kontakta oss för offert på ditt säkerhetsbehov! 

Tele 08-551 157 30 | mail@vasbylas.se | Följ oss på Facebook

 

Betalningsinformation

Företag faktureras efter godkänd kreditupplysning.

Privatpersoner kan faktureras Då tillkommer en kredit & hanteringskostnad 150:- Vid ROT-avdrag tillkommer en administrationsavgift på 150 :- Minsta arbetskostnad ROT-avdrag 3.600:-

Vi tar även SWISH 123 619 61 33

Minsta debitering 1 timme + bil.

Fakturor betalas på bankgiro 582-9676