fbpx

TJÄNSTER

Kunden i fokus – vi hittar nyckeln till den bästa lösningen för just dig. Inget jobb är för stort för oss.

I våra tjänster erbjuder vi projektering, installation samt service av lås och säkerhetssystem och vi hjälper dig med helhetslösningar inom passersystem, lås, inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning och trådlösa nätverk.

Om oss >>

Välkommen att kontakta oss för offert på ditt säkerhetsbehov!
Tel. 08-551 157 30 ⎮ Mail mail@vasbylas.se

Låssystem

Vi arbetar med och är certifierade av marknadens ledande låstillverkare som t.ex ASSA, EVVA, Kaba m.fl. och hjälper er att välja de bästa låssystemen för just ert behov.

Passagesystem

Vi levererar passagesystem från Axema, Aptus, RCO och Solid som erbjuder lätthanterliga kortläsare för enkel passage utan försämrad säkerhet. Korten har en stor fördel gentemot traditionella nycklar eftersom de både går att tidstyra och spärra samt att de även ger full kontroll över vem som har tillträde.

På bilden leverans av passagesystem i Älvsjö.

Inbrottslarm

Ett inbrottslarm från t.ex Teletec, Siemens och Galaxy hjälper både till att avskräcka inbrottsförsök samt avbryta pågående inbrott med hjälp av sirener och blixtljus. Larmen går att koppla till larmcentral som skickar ut vaktpersonal vid behov. Vi gör en analys av ert säkerhetsbehov och tar fram en komplett säkerhetsanläggning som passar er antingen ni är privatperson eller företag. Vi erbjuder även brandlarm och utrymningslarm.

Kameraövervakning & Trådlösa nätverk

Vi jobbar med datoriserade kamerasystem/CCTV från bland andra Samsung, Sony, Hikvision m.fl som ger dig enkel kontroll och en tryggare miljö. I ett företag eller i en butiksmiljö kan ett övervakningssystem minska brott men även dokumentera händelseförlopp och underlätta identifiering vid brottsmisstanke. Vi erbjuder även trådlösa nätverk från Winther Wireless.

På bilden montering av kameror hos McDonalds.

Inget jobb är för stort för oss

Väsby Lås säkrar 30.000 kvm åt Svenska Retursystem i Västerås.

Välkommen att kontakta oss för offert på ditt säkerhetsbehov!
Tel. 08-551 157 30 ⎮ Mail mail@vasbylas.se