fbpx

Väsby Lås & larm AB är en SLR-auktoriserad låssmed med bred kunskap inom säkerhet och har drivit eget och varit anställda inom branschen i många år. Vi innehar Mästarbrev och Gesällbrev samt även alla låslicenser från de ledande låstillverkarna. Vi erbjuder högkvalitativa säkerhetsprodukter och kompletta, förebyggande säkerhetslösningar till både privatpersoner och företag utifrån aktuella bransch-, myndighets- och försäkringskrav.

Våra tjänster

I våra tjänster erbjuder vi projektering, installation samt service av lås och säkerhetssystem och hjälper dig även med helhetslösningar inom passersystem, inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning och trådlösa nätverk. Läs mer >>

Kunden i fokus – vi hittar nyckeln till den bästa lösningen för just dig. Inget jobb är för stort för oss.

Butik & verkstad

I vår butik och verkstad på Dragonvägen 104 i Upplands Väsby finns allt som brukar finnas hos en låssmed och mycket mer därtill. Här finner du marknadsledande lås och låssystem samt värdeförvaring.

Vi hjälper dig även med tillverkning av nycklar och cylindrar samt reparationer och låsöppningar. Dessutom säljer vi produkter för larminstallationer, passagesystem, kameraövervakning och trådlösa nätverk.

Läs mer >>

Dela gärna >