fbpx

Vi är en SLR-auktoriserad låssmed med bred kunskap inom säkerhet och har drivit eget och varit anställda inom branschen i många år. Vi innehar Mästarbrev och Gesällbrev samt en behörig ingenjör för inbrottslarm. Dessutom innehar vi även alla låslicenser från de ledande låstillverkarna.

Högkvalitativa säkerhetsprodukter och kompletta, förebyggande säkerhetslösningar

Väsby Lås & Larm AB erbjuder högkvalitativa säkerhetsprodukter och kompletta, förebyggande säkerhetslösningar till både privatpersoner och företag utifrån aktuella bransch-, myndighets- och försäkringskrav.

Välkommen att kontakta oss för offert på ditt säkerhetsbehov!

Tjänster

I våra tjänster erbjuder vi projektering, installation samt service av lås och säkerhetssystem. Vi hjälper dig även med helhetslösningar inom passersystem, inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning och trådlösa nätverk.

Läs mer >>

Butik

I vår butik och verkstad på Dragonvägen 104 i Upplands Väsby finns allt som brukar finnas hos en låssmed och mycket mer därtill. Här finner du marknadsledande lås och låssystem samt värdeförvaring. Vi hjälper dig även med tillverkning av nycklar och cylindrar samt reparationer och låsöppningar. Vi säljer dessutom produkter för larminstallationer, passagesystem, kameraövervakning och trådlösa nätverk.  

Läs mer >>

SLR-auktoriserad låssmed – detta gäller för medlemsföretag i SLR:

  • Mästarbrev inom låssmedsyrket
  • Personal är kontrollerad i brotts- och belastningsregister
  • Installationer utförs professionellt av välutbildad personal
  • Dokumenterat tekniskt kunnande
  • God kunskap hos personalen om lagar regler
  • Följer alltid Allmänna reklamationsnämndens (ARNs) beslut (gäller privatpersoner)
  • SLR-garanti för kunden (gäller privatpersoner)

Källa: SLR

Dela gärna >